You did it again Kim!

Wednesday, June 16, 2010

| |
Ο απόλυτος δικτάτορας της καρδιάς μας Kim Yong-il είναι ο ηθικός νικητής αυτής της πρώτης φάσης του Μουντιάλ. Με τρόπο που μόνο αυτός ξέρει έστρεψε το βλέμμα του προς τη Νότιο Αφρική και μετέδωσε μέσω ραδιοκυμάτων στον προπονητή της ομάδας του τις οδηγίες που απαιτούνταν για να κρατήσει τη Βραζιλία στο μηδέν.

Μόνο όταν γύρισε κανάλι για να δει το Rambo για 45η φορά, θεωρώντας ότι δικαιούται κι αυτός λίγη ξεκούραση, οι βραζιλιάνοι κατάφεραν να ξεπεράσουν τα μεταφυσικά εμπόδια που τους κρατούσαν χωρίς σκορ και να πάρουν τη νίκη. Γύρω στο 89ο λεπτό του αγώνα, ο John Rambo έβαλε τα κλάμματα κι ο Kim, που πάντα συγκινείται σ' αυτό το σημείο, προτίμησε να κοιτάξει ξανά προς τη Μαύρη Ήπειρο χαρίζοντας το γκολ της παρηγοριάς στην ομάδα του. Τελικά πρέπει να τα κάνει όλα μόνος του.

Και για την ιστορία...

Σπίκερ 1 (?): Είναι δύσκολο να βρεις διαδρόμους στην αμυντική διάταξη της Βορείου Κορέας. Αλλά αν μια ομάδα μπορεί να βρει αυτούς τους διαδρόμους, αυτή είναι η Βραζιλία.
Σπίκερ 2 (ο Αλέκος της καρδιάς μας): Ακόμη καλύτερα... αν δε μπορεί η Βραζιλία να βρει διαδρόμους στην αμυντική διάταξη της Β. Κορέας, τότε ποια ομάδα μπορεί;

Λουκάς Τσουκνίδας