14.09.2009 | αγορα θυληκων ζωων

Saturday, November 14, 2009

| |


Ένας τύπος φουσκώνει μια κούκλα για σεξ με υγραέριο κι ακολουθεί την πρώην κοπέλα του μαζί με τον νταβατζή που τη έβγαλε στο κλαρί. Κάποια στιγμή που ο νταβάς την εξευτελίζει μπροστά του, ο τυπάς βγάζει σπίρτα και τινάζει και τους τρεις τους (τους τέσσερις δηλαδή) στον αέρα. Κι αυτός είναι ο παλιός καλός γιαπωνέζικος τρόπος να κάνεις κοινωνική ταινία για την κόλαση της πορνείας στην άγρια μισογυνική περιοχή του λιμανιού... Αγορά Θυληκών Ζώων.

Δύσκολα χρόνια, όμως (πορνεία στο λιμάνι ίσως;) έρχονται και για τους ανθρώπους του πολιτισμού σύμφωνα με τις δηλώσεις και τις αναμενόμενες αοριστίες του αγαπημένου υπουργού κάθε νοικοκυράς Παύλου Γερουλάνου στη χθεσινή τελετή έναρξης: «σήμερα ξεκινούμε την πορεία για τα επόμενα 50 χρόνια και η διαδρομή ξεκινάει με δυσκολίες. Κυρίως οικονομικές. Οι χρονιές που έρχονται θα είναι δύσκολες για κάθε Έλληνα πολίτη. Και ο πολιτισμός θα υποφέρει μαζί με κάθε άλλη δραστηριότητα στην Ελλάδα». Βασανιστείτε, όπως έλεγε κάποτε κι ο προφήτης Λε-Πα!

Οι ενδείξεις λένε ότι υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για το Σαββατοκύριακο, αντίθετα με προηγούμενα χρόνια. Ακολουθούν τ΄αυριανά τρέιλερ (με Σάκη Ρουβά σε ρόλο αποκάλυψη πρώτο-πρώτο):